Hlavní obsah

Mě nedostanete, křičel svlečený opilec. Pak si lehl na vozovku mezi jedoucí auta

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplé počasí na každého působí jinak. Někdo svleče bundu, jiní zkrátí délku sukně. Částečně podobně se v pondělí večer zachoval i opilec, kterého naháněli strážníci. Kromě toho ovšem skákal a lehal si před projíždějící vozidla.

Foto: MP Praha

Ilustrační foto: strážníci zasahují proti opilcům poměrně často.

Článek

V pondělí krátce po půl desáté večer přijala hlídka strážníků Městské policie Praha 10 oznámení, že v křižovatce ulic Vršovická a Bělocerkevská nějaký muž skáče mezi projíždějící vozidla. Strážníci po příjezdu na místo spatřili muže, který vyběhl od nedalekého obchodního centra a s křikem se vrhnul do vozovky mezi projíždějící auta.

"Strážníci k němu přistoupili a vyzvali ho, aby je následoval na chodník. Muž ale začal hlídce nadávat s tím, že si může dělat co chce. Poté se svlékl, hodil po strážnících občanský průkaz a se slovy Já jsem čistej, mám v sobě pořádnou dávku dobrot, mě nedostanete si lehl do vozovky," sdělil mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

"Hlídka poté proti muži zakročila a za pomoci donucovacích prostředků ho vyvedla z vozovky na chodník. Protože byl z muže silně cítit alkohol, strážníci na místo přivolali speciální vozidlo pro odvoz opilců," dodal mluvčí.

Strážníci poté muže převezli na záchytku. Jeho chováním se dále budou zabývat úředníci správního orgánu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám