Hlavní obsah

Máte rádi šachy? Přijeďte na nový turnaj do Dolního Bousova

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TJ Auto Škoda Mladá Boleslav a Spokojený domov, o. p. s., pořádají v sobotu 28. listopadu 1. ročník otevřeného šachového turnaje Bousovské šachování. Turnaj se uskuteční od 9.10 hodin v Základní škole T. G. Masaryka ve Školní ulici čp. 74 v Dolním Bousově.

Foto: David Ulrich
Článek

Prezentace účastníků bude probíhat od 8 hodin. Turnaje se mohou zúčastnit registrovaní i neregistrovaní šachisté bez ohledu na věk a národnost. Hrát se bude jeden turnaj, a to švýcarským systémem na 7 kol tempem 2 x 20 minut + 5 vteřin za tah. Občerstvení bude k dispozici v restauraci u Sv. Kateřiny na náměstí v Dolním Bousově.

Přihlášky obsahující celé jméno a datum narození je nutné zaslat nejpozději do 26. listopadu 2015 Janu Harcubovi e-mailem akharcuba@centrum.cz nebo telefonicky na čísle 605 542 662.

Turnaj je podporován městem Dolní Bousov. Partnery akce jsou Zahradnictví Spokojené slunce, Malyra – domácí péče, Inzert Reality a likérka Dolní Bousov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám