Hlavní obsah

Markéta Harasimová a Pavel Helan opět pobaví pacienty

Novinky, Jiří Smutný

Ve středu 7. září v 15.30 hodin se ve 2. patře Švejdova pavilonu v Masarykově onkologickém ústavu v Brně uskuteční scénické čtení Markéty Harasimové. Spisovatelka představí své dvě poslední knihy Vražedná vášeň a Pouta z pavučin.

Foto: Jiří Smutný

Markéta Harasimová

Článek

Harasimová napsala první dívčí román už v 15 letech. Později se jí tato činnost stala povoláním. Na svém kontě má již více než desítku románů, v nichž řeší mezilidské a partnerské vztahy na pozadí současné společnosti. Většinou jde o romány pro ženy, v poslední době i s kriminální zápletkou. Letos se dokonce pustila do psaní knížky pro děti, kterou si i sama ilustruje.

Spolu s ní vystoupí muzikant a zpěvák Pavel Helan, známý ze soutěže Československo má talent, v níž se v roce 2013 dostal do finále. Hrál v řadě hudebních skupin a spolupracoval a vystupoval s mnoha umělci, ať už jako kytarista nebo autor a interpret svých originálních písní.

Oba protagonisté již v Masarykově onkologickém ústavu vystoupili vloni v květnu a sklidili tehdy velký úspěch. Je předpoklad, že pacienty i veřejnost opět pobaví a zvednou jim náladu.

Reklama

Výběr článků

Načítám