Hlavní obsah

Malčická Šupina letos po patnácté

Novinky, Michal Gareis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 13. července se sjedou rybáři k malčickému rybníku "Obecňák" k tradičnímu rybářskému závodu Malčická Šupina.

Foto: Michal Gareis

Pohodová atmosféra Malčické Šupiny

Článek

Rybářská soutěž v Malčicích se stává čím dál populárnější akcí, o čemž svědčí neustále se rozrůstající startovní pole. Podle hlavního organizátora soutěže, Milana Hacha, je v rybníce ryb dost, stejně jako místa na chytání kolem něj. Soutěžit se začne jako každý rok v 9 hodin ráno a do píšťalky, která závod ukončí, Milan Hach pískne v pravé poledne.

Zápolit se opět bude ve třech kategoriích, nejvíce nachytaných centimetrů ryb, největší úlovek a neúspěšnější rybář do 18 let. Pro všechny vyhlášené rybáře budou připraveny ceny, za jejich výkony a úsilí.

Loňským vítězem se stal Tomáš Hach, který tak vystřídal Krále Šupiny Vlastu Valíka. Ten má ale pro letošní ročník jasný cíl, vrátit se zpátky na trůn a odnést si výhru, v podobě basy plzeňského piva za první místo. Zopakuje Tomáš Hach své loňské galapředstavení, nebo se Vlasta Valík ujme žezla, nebo snad překvapí úplně někdo jiný? To se dozvíme druhou červencovou sobotu.

Stejně jako každý rok, tak i letos se budou u rybníku podávat nejrůznější rybí speciality, vařit ovar a večer zakončí u táboráku kapela Milča & jeho banda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám