Hlavní obsah

Majitele velkého množství ukradených předmětů hledají berounští policisté

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berounským policistům se podařil husarský kousek, objasnili sérii přepadení seniorek, k tomu se podařilo usvědčit i pachatele vraždy. Aby jejich práce nepřišla vniveč, obracejí se na veřejnost s pomocí o identifikaci ukradených věcí. V případě nezjištění majitele je dostane zpět překupník.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V souvislosti s loňským objasněným případem loupežného přepadení seniorek v rodinném domě v Berouně, pátrají berounští kriminalisté po majitelích zajištěných věcí, které byly nalezeny u muže. Ten fungoval jako tzv. překupník v souvislosti s pachateli této trestné činnosti.

„V současné době je trestně stíhán pro podezření z podílnictví. Tři muži, kteří měli na svědomí zmiňované loupežné přepadení v Berouně, přičemž jeden z nich navíc vraždu v Davli, jsou již pravomocně odsouzeni. Dva k nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání čtyři a pět let, třetí za zvlášť závažný zločin vraždy k šestnácti letům trestu odnětí svobody,” informovala policejní mluvčí Marcela Pučelíková. 

Kriminalisté jsou přesvědčeni o tom, že zajištěné šperky, hodinky a mince pocházejí z další trestné činnosti, vloupání do domů a bytů na území hlavního města Prahy a Středočeského kraje. Žádají majitele věcí, pokud je poznají, aby neprodleně kontaktovali berounské kriminalisty na tel. 606 665 995, případně prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Pokud se policistům nepodaří majitele najít, budou nuceni zajištěné věci po půlroce vrátit zpět muži, u kterého byly zajištěny.

Předměty je možné shlédnout na www.policie.cz/clanek/sprava-stredoceskeho-kraje-or-beroun-zpravodajstvi-hledame-majitele-zajistenych-veci

Reklama

Výběr článků

Načítám