Hlavní obsah

Lollipopz: nová dívčí skupina zve hudbou i pohybem do originálního příběhu

Novinky, Jana Langerová

Lollipopz je nová jedinečná dívčí skupina, která překypuje barvami i neutuchající energií. Tyto čtyři mladé rošťandy mají za sebou již řadu koncertů po celé České republice a také mnoho plánů do budoucna, tak se podívejme, co jsou tyto talentované slečny zač.

Foto: Lollipopz

Lollipopz

Článek

Lollipopz je nový hudební projekt dětí pro děti, který na našem trhu svou originalitou nemá obdoby. Jde o čtyři rozverné holky ve věku od 8 do 10 let, které se daly dohromady v listopadu 2015. Ela, Bára, Lara a Nika mají barevné paruky, se kterými mají i sladěné kostýmy a svými písničkami baví děti již od předškolního věku. Holky studují zpěv u známé Lindy Finkové

Cílem projektu je navíc, aby se děti bavily a rodiče byli přesvědčeni o tom, že to není jen pasivní zábava. Lollipopz totiž předvádějí nejen hudební, ale také pohybové kreace a dokážou tak vtáhnout posluchače do svého příběhu.

Příběh je daleko, předaleko, poblíž Mléčné dráhy, kde existuje malá barevná planetka s těmito čtyřmi holkami, které milují vše bláznivé, barevné a k tomu ještě sladké. Svůj volný čas nejraději tráví tancováním, zpíváním, ale také vymýšlením velmi zvláštních tvarů lízátek těch nejúžasnějších chutí.

Jednou se jim podařilo vytvořit opravdu zvláštní lízátko. Smíchaly své čtyři nejoblíbenější barvy a pak jak po duhové dráze se díky tomuto obřímu lízátku přenesly na naši planetu Zemi, kde prožívají úžasná dobrodružství.

Hudbu Lollipopz má na svědomí Michal Pešout a Petr Panocha, je hravá a jejich melodie si ihned zapamatujete i zamilujete. Nejen generaci Lollipopz budou také blízké texty, které rozhodně nejsou jen o lízátkách, a jsou z pera Karla Andrease Stieblinga. 

Lollipopz roztančily a potěšily už plno dětí i jejich rodičů, protože vystupovaly na mnoha karnevalech a v létě pak například na Pigyádách nebo na Letní Herecké Škole v Táboře. Dětské diváky energie sršící od Lollipopz chytla a není divu, že tako skupina v koncertování pokračuje.

Zájemci je mohou vidět už 8. a 9. října na Veletrhu FOR Toys v pražských Letňanech, kde Lollipopz dostanou prostor hned několikrát.

„Moc se těšíme na další koncert, kde bude spoustu dětí,” uvedla za Lollipopz Bára. 

Těmito dvěma termíny to rozhodně nekončí, na podzim je toho ještě mnoho připraveno, ale nechte se překvapit, co si rozdováděné Lollipopz připraví…

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám