Hlavní obsah

Letní scéna Divadla Bolka Polívky se vrací na Starou radnici

Novinky, Jiří Smutný

Na nádvoří Staré radnice v Brně se ve dnech 22. července až 5. srpna bude konat již třetí ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky. Vstupenky se již začaly prodávat v pokladně divadla na Jakubském náměstí.

Foto: Jiří Smutný

Ilustrační foto: Příprava minulého ročníku letní scény

Článek

V nabídce jsou vybrané inscenace z repertoáru Divadla Bolka Polívky i partnerských divadel, jako Studio DVA nebo Komediograf. Nebude chybět neopakovatelná atmosféra divadla pod širým nebem ani výrazné herecké osobnosti.

„Letní scéna Divadla Bolka Polívky se letos uskuteční již třetí léto v řadě za sebou. Z náhody se tak stává tradice. Divácký zájem o naše představení v kouzelné atmosféře letních večerů je stále velký. Letos nabídneme divákům na výběr téměř z celého kmenového repertoáru našeho divadla. Vůbec poprvé nabídneme pod širým nebem Srnky a Letem sokolím,“ říká ředitel DBP Ondřej Chalupský.

22.-23. července se hraje Šašek a syn (v hlavních rolích Bolek a Vladimír Polívkovi), 24.-25. července DNA (Anna a Bolek Polívkovi), 26.-27. července Šest tanečních hodin v šesti týdnech (Chantal Poullain a Martin Kraus), 28. července Letem sokolím (Michal Chovanec a Ondřej Klíč), 29. července Celebrity (Ondřej Sokol), 30. července Sex pro pokročilé (Karel Roden a Jana Krausová a 31. července Vzhůru do divočiny (Jana Krausová a Karel Roden).

1.-2. srpna je na programu Vysavač (Bohumil Klepl), 3. srpna Srnky (Josef Polášek, Pavel Šimčík/Michal Maléř a další), 4. srpna Caveman (Jan Holík/Jakub Slach) a 5. srpna Manželství v kostce (Zuzana Kronerová a Oldřich Navrátil).

Všechna představení začínají ve 20.00 hodin. Vstupenky lze zakoupit osobně v pokladně DBP nebo on-line.

Reklama

Výběr článků

Načítám