Hlavní obsah

Lázně Bělohrad se chystají na zahájení nové sezóny

Novinky, Petr Hoška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční zahájení lázeňské sezóny se v areálu bělohradských lázní uskuteční v sobotu 25. května - letos ponese podtitul Zlatá éra lázeňství. Účastníci se budou moci těšit například na soutěž O nejlepší gurmánský zážitek nebo na pestrý hudební a zábavní program.

Foto: Lubomír Hoška

Lázně Bělohrad, a.s. hotel Grand

Článek

Slavnostní zahájení proběhne za účasti představitelů města, lázní a dalších pozvaných hostů již dopoledne v 9.30 hodin slavnostním průvodem lázeňskou kolonádou. Celodenním programem bude návštěvníky provázet moderátor Honza Kovařík. 

A co bude na programu? Požehnání přírodním léčivým zdrojům diecézním biskupem Mons. JUDr. Ing. Janem Vokálem, JU.D., vystoupení místního folklórního souboru Hořeňák a dětského souboru Hořeňáček.

Celé odpoledne lze sledovat komponovaný zábavný program, jehož součástí bude DogDancing – Vanda Gregorová a její pejsci, Spolek elegantních dam – přehlídka historického spodního prádla, Magic Duo Radek a Simona nebo Perly světové operety v podání sólistů Státní opery a Národního divadla Praha. Večer bude možné se zaposlouchat do melodií nejslavnějších muzikálů společně s Michaelou Noskovou a Tomášem Savkou.

Zpestřením programu bude soutěž O nejlepší gurmánský zážitek, který je určen pro neprofesionální týmy. Součástí programu bude také Den otevřených dveří akciové společnosti Lázně Bělohrad a řemeslný jarmark. Občerstvení bude zajištěno po celý den. Součástí programu budou také jízdy na ponících, malování na obličej a skákací hrad pro nejmenší

Reklama

Výběr článků

Načítám