Hlavní obsah

Kyjovští biketrialisté přivezli stříbro a bronz z MS

Novinky, Pavel Kůřil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ondřej Krúpčik a Iva Antlová z Kyjovského biketrialu přivezli stříbro a bronz z Mistrovství světa v Kramolíně.

Foto: Pavel Kůřil

Iva Antlová na stupních vítězů

Článek

Na Mistrovství světa v Kramolíně, které bylo ostře sledováno především na sociálních sítích, měl kyjovský klub čtyři zástupce. Tito jezdci bojovali srdnatě s nástrahami a velkou obtížností sekcí a proměnlivostí počasí.

Nejmladší člen, který poprvé startoval na takovémto podniku mezinárodního rozsahu, byl teprve osmiletý Lukáš Andrle. Ten se popral statečně s náročností tratí a nakonec skončil v nejmladší kategorii Pousin na celkovém 10. místě. Za to si odnesl spousty zkušeností do dalších startů.

Druhým reprezentantem byl jeho bratr František Andrle. Ten se již několika podniků účastnil, ale jel poprvé v této věkové skupině. Nakonec za sebou nechal více než polovinu startovního pole a získal celkové 10. místo v kategorii Benjamin.

Mezi zkušené reprezentanty lze řadit Juniora Ondřeje Krúpčika, který po velkém nervovém vypětí pro diváky (první závod pátý a druhý závod druhé místo) nakonec urval bronz.

Nejlépe oceněná byla ale Iva Antlová v kategorii Femine. Jela si vyrovnaný závod (dvakrát druhé místo) a nakonec to bylo na stříbro.

Poděkování patří všem účastníkům za reprezentaci jak města Kyjova, tak národního týmu. I naši reprezentanti přispěli k celkovému vítězství v soutěži národů. Poděkování patří také městu Kyjov za jeho podporu sportu.

Reklama

Související témata:
Tomáš Krupčík

Výběr článků

Načítám