Hlavní obsah

Kutnohorští policisté pátrají po pachatelích loupeže

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

K loupežnému přepadení obchodu Večerka došlo v Kutné Hoře ve čtvrtek 23. října v 18:50 hodin. Policistům se podařilo sestavit portrét neznámého muže, který byl v místech v inkriminovanou dobu viděn. Mohlo by se jednat právě o jednoho z pachatelů.

Foto: archiv Policie ČR Kutná Hora

Portrét neznámého muže, který byl v místech v inkriminovanou dobu viděn.

Článek

Dva neznámí pachatelé přišli k Večerce na Václavském náměstí. Jeden zůstal stát u vchodových dveří prodejny a druhý vešel dovnitř. S nožem v ruce pak požadoval na obsluze se slovy „Dej mi peníze, dej mi všechny peníze,“ vydání finanční hotovosti.

„Po vydání peněz oba pachatelé z místa utekli směrem do centra města. Při loupeži nebyl naštěstí nikdo zraněn. Majiteli vznikla škoda kolem tří tisíc korun,” informovala mluvčí kutnohorské policie Mgr. Vendulka Marečková.

Lupič je vysoké štíhlé postavy, výšky okolo 175 cm – 185 cm, věk kolem 25 let, světlé pleti, na krátko střižené hnědé vlasy, mluvil plynule česky.

Policisté v této souvislosti žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po této osobě. Občané mohou veškeré své poznatky sdělit kterémukoli policistovi, případně na telefonním čísle kutnohorského obvodního oddělení 974 875 700, nebo i na známé bezplatné lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám