Hlavní obsah

Kulturní září v Ledči nad Sázavou

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstavy, divadla i motokrosové závody budou k vidění v Ledči nad Sázavou a okolí v měsíci září.

Foto: ilustrační foto
Článek

Psí loučení s prázdninami aneb Voříškiáda o posázavského Boba. Akce, kterou pořádá ZKO Ledeč nad Sázavou a konat se bude na Rašovci v sobotu 8. září. Začátek je naplánován na 14.00. Na programu jsou dětské hry o hodnotné ceny, jízda na čtyřkolkách, ukázka základní poslušnosti zakončená šermováním začátečníků do skupiny pokročilých. Vstupné je dobrovolné.

Od pondělí 10. až do soboty 15. září vystavuje v synagoze v Ledči nad Sázavou své Ohlédnutí za tradičními řemesly Pavla Pfeffrová. Otevřeno je od pondělí do pátku v čase mezi 9.00 a 16.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00. K tomu v úterý a ve čtvrtek je od 15.00 připravena ukázka keramické dílničky SVČ Ledeč nad Sázavou.

Na středu 12. září připravilo občanské sdružení Molekul divadelní chuťovku v podání pražských profesionálních herců. Divadelní komedie Láska a párečky od Jean–Luca Lemoina. Hru bude hostit sál gymnázia v Ledči a začátek je naplánván na 19.00. Vstupné je 150 Kč. Vstupenky jsou v předprodeji v IC Ledeč nad Sázavou.

V sobotu 15. a v neděli 16. září pořádá AMK Ledeč nad Sázavou poslední závod Motokros národů družstev klasiků 2012, který bude vyvrcholením letošního roku a je pod autoritou nizozemské organizace ECMO. K vidění budou motokrosové klasiky, stroje mnoha světových značek z 50. až 70. let, včetně českých, tehdy špičkových, JAWA, ČZ a ESO. Start tréninku je od 8.00 a start závodu od 13.00.

Reklama

Výběr článků

Načítám