Hlavní obsah

Křest CD sboru Continuo Pardubice klepe na dveře

Novinky, Iva Pohanková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sbor Continuo Pardubice pokřtí v rámci svého tradičního Májového koncertu své první profilové CD sboru. Koncert se koná ve čtvrtek 23. května od 19.00 v Sukově síni Domu hudby v Pardubicích.

Foto: Iva Pohanková

Sbor Continuo Pardubice

Článek

Kromě obou složek sboru Continuo, které předvedou to nejlepší z aktuálního programu a právě natočeného CD, představí i zajímavé a známé hosty.

Pozvání sboru přijalo neobvyklé smyčcové seskupení Corvus Quartet, v jehož repertoáru nalezneme skladby napříč spektrem hudebních dějin počínaje Bachem, Mozartem a konče např. skupinou Pink Floyd.  

Dále se představí i umělci, kteří se sborem spolupracovali při natáčení CD, např. známý český varhaník prof. Václav Uhlíř nebo Petr Hostinský, klávesista a zpěvák klubové kapely Sto zvířat.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v pardubickém Infocentru a zbylé vstupenky budou k dispozici ještě těsně před konáním koncertu v Domě hudby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám