Hlavní obsah

Kralupský poprockový Next Fest 2014 - změny na poslední chvíli

Novinky, Martin Tlustý

V pátek 18. a sobotu 19. července se v Kralupech na stadionu FK Čechie koná dvoudenní poprockový festival Next Fest. Akce není v Kralupech plakátována, veškeré promo a předprodej probíhá výlučně po internetu. Akce je již téměř vyprodána, na pátek i sobotu se právě doprodává necelých 200 vstupenek.

Foto: Martin Tlustý

Páteční finále Next Festu 2014 místo kapely Eddie Stoilow obstarají v Kralupech velmi oblíbené Lety mimo.

Článek

Kralupští promotéři byli nuceni ohlásit změnu. Již dlouho dopředu ohlášená pražská převážně anglicky zpívající kapela Eddie Stoilow se zpěvákem Honzou Žampou své noční kralupské show zrušila kvůli časové kolizi s jejich následným sobotně-odpoledním koncertem na již zavedeném festivalu Colours of Ostrava. 

Jako náhrada za ně o páteční noci vystoupí v Kralupech rovněž velmi oblíbené Lety mimo a promotéři právě oznámili, že v pátek navrch rovněž přijede Michal Šeps se svým osobitým reggae. 

V pátek by po 19. hodině měli postupně vystoupit Michal Penk, Duo Voxel, Michal Šeps, Martin Harich a ve finále Lety mimo.

V sobotu by od půl jedné odpoledne měli postupně vystoupit Piranha (metal), Bonebroke alias Maniac (punk-pop), Imodium (rock & rock'n'roll), Sour Bitch (punk & rock'n'roll), Pipes & Pints (punk-rock), Atd. (punk-rock), Lola běží (alternative pop), Zakázaný ovoce (punk- rock), Nebe (indie-rock), Totální nasazení (punk-rock), Atmo Music (rap) a Falcar (heavy symphonic). Zkrátka řečeno, metal bude na obou koncích, mezi tím se dostane i na rock'n'roll, punk, rap i pop rock.

Během obou dnů bude velmi teplo, doprodej vstupenek na místě, předběžné pořadí vystupujících je pouze orientační. Kdo chtěl přijít pouze na kapelu Eddie Stoilow, která vždy bývá vrcholem každého Next Festu a zcela výjimečně nevystoupí, má prý možnost vstupenku vrátit, avšak pouze bez přístupu na vystoupení ostatních kapel.

Pořadatelé na svém oficiálním Facebooku ve čtvrtek rovněž oznámili, že ani v tomto vedru nestrpí přinášení vlastních tekutin, natož jídla...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám