Hlavní obsah

Koupí kávy pomůžete nemocným dětem

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život dětem zahajuje charitativní projekt, jehož cílem je pomoci dětem v domácí péči svých rodičů. Zakoupením kvalitní brazilské kávy můžete udělat radost nejen sobě či svým blízkým, ale především přispějete vážně nemocným dětem a podpoříte celou jejich rodinu v těžkých životních situacích.

Foto: Život dětem, o.p.s.
Článek

Výtěžek z prodeje poputuje na koupi potřebných léků, přístrojů, zdravotních pomůcek a služeb.

„Organizace Život dětem se již přes patnáct let snaží různými formami pomáhat co největšímu počtu nemocných a handicapovaných dětí. Tentokrát jsme připravili projekt na podporu dětí, které jsou v domácí péči svých rodičů, pro které každá, i malá pomoc, znamená obrovskou úlevu a zlepšení nelehkého životního osudu,“ vysvětluje ředitelka neziskové organizace Život dětem Maria Křepelková.

„Připravili jsme krásná dárková balení kávy v jutových sáčcích, která mohou posloužit i jako hezký vánoční dárek. Nejenže potěšíte své blízké, ale získáte i dobrý pocit, že jste pomohli vážně nemocným dětem v celé České republice, které v životě neměly tolik štěstí. Za získané finanční prostředky pořídíme celou řadu potřebných léků, přístrojů, zdravotních pomůcek a služeb, které dětem a jejich rodičům usnadní léčbu,“ dodala Maria Křepelková.

Život dětem je obecně prospěšná společnost, která existuje od roku 2000. Jejím posláním je pomoc nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem v rámci celé České republiky, které se ocitnou v obtížné životní situaci a potřebují odbornou pomoc a podporu svého okolí. Mezi nejznámější projekty patří sbírky Srdíčkové dny a Srdce dětem.

Reklama

Výběr článků

Načítám