Hlavní obsah

Koncert učitelských osobností napíše šesté pokračování

Novinky, Veronika Michálková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již po šesté se bude konat Koncert učitelských osobností Základní umělecké školy Charlotty Masarykové v Praze. Uskuteční se v pondělí 7. března.

Článek

ZUŠ Charlotty Masarykové je již půl století nedílnou složkou kulturního dění nejen ve svém nejbližším okolí. Její koncerty a jiné kulturní akce se těší velké oblibě.

Svědčí o tom zejména vysoká návštěvnost koncertů, o čemž jsem se sama přesvědčila. Tradičního Vánočního koncertu, jež se uskutečnil loni 14. prosince, se vedle rodičů žáků a pedagogů, zúčastnila též široká veřejnost. A Kongresový sál hotelu Crowne Plaza Prague doslova praskal ve švech.

Na koncertu, který byl zároveň i oslavou padesátých narozenin školy vystoupili nejúspěšnější sólisté z řad současných žáků i absolventů, soubor tanečního oddělení školy a kytarový soubor. Závěr koncertu pak patřil Velkému žákovskému orchestru a pěveckému sboru ZUŠ Charlotty Masarykové.

Ale dost už bylo minulosti. Už za několik málo dní se bude konat tradiční Koncert učitelských osobností. Nová tradice koncertů vznikla před šesti lety na podnět ředitele školy MgA. Miloslava Klause. Na koncertech vystupují přední učitelské osobnosti školy, absolventi a další milí hosté.

VI. koncert učitelských osobností se bude konat 7. března od 19 hodin v Tereziánském sále Břevnovského kláštera v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám