Hlavní obsah

Klavírní koncerty v pražském obchodním centru Chodov

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V obchodním centru Chodov lze v říjnu každý pátek a sobotu od 15 do 17 hodin vyslechnout klavírní koncert. Klavíristka Zuzana Dubnová tu zahraje V pátek 21. října tu známé i méně známé písně zahraje klavíristka Zuzana Dubnová.

Článek

Hudbu si mohou návštěvníci vybrat podle vlastního vkusu, neboť každý týden je zde připravený jiný styl. V říjnu byla k slyšení klasická hudba (20. 10.), připraveny jsou i světové evergreeny (21. 10. a 28. 10) a na závěr zazní jazz (29. 10.).

''Vystudovala jsem konzervatoř Jaroslava Ježka a od té doby se aktivně živím hudbou. Na svých koncertech většinou hraji na piano a zpívám. Hraji v jazz triu s hráčem na bicí Aloisem Hedervarim a baskytaristou Vladimírem Klimentem,'' uvedla klavíristka Zuzana Dubnová.

Klavír je umístěn u kavárny Factory ve II. patře na otevřeném prostranství tak, aby hudbu mohli poslouchat návštěvníci přilehlé kavárny, ale i kaváren v nižším patře a zákazníci jednotlivých obchodů.

Reklama

Výběr článků

Načítám