Hlavní obsah

Karvinský Ezoterický festival nabídne přednášky a meditace

Novinky, Milan Haluška

Již patnáctý ročník dvoudenního Ezoterického festivalu se uskuteční 16. a 17. března v prostorách Městského domu kultury v Karviné-Novém Městě. Na své si tak opět přijdou milovníci ezoteriky a tajemna.

Foto: ezoter.estranky.cz

Přednáška na Ezoterickém festivalu

Článek

Návštěvníci festivalu mohou využít nejrůznějších přednášek, meditací, poradenství, duchovní hudby a cvičení se zaměřením na sebepoznání, alternativní medicínu, ezoteriku a zdravý životní styl. Festival je doprovázen prodejem zdravých produktů, bylinek, čajů, drahých kamenů, karet, odborné literatury a mnohého dalšího.

Zajímavá bude přednáška Aleny Krejčové alias Alenky Pastelky, známé z TV Barrandov, která posluchače v dvouhodinové přednášce seznámí a poučí o problémech vyplývajících z překyselení organismu. Přednáška se uskuteční 16. března od 15.30 hodin.

Součástí festivalu bude koncert ženské vokální skupiny Yellow Sisters – 4 hlasy, 4 srdce, který v rámci festivalu proběhne ve velkém sále MěDK Karviná, v sobotu 16. března od 19.00 hodin. Sestry jsou zvukovými iluzionistkami a své posluchače zpěvem s lehkostí provedou napříč žánry soulu, funku, r´n´b, world music, jazzu i reggae.

Svou účast na festivalu dále přislíbili: Josef Červienka, Martina Blažena Boháčová, MUDr. Vladimír Savčenko, Mgr. Marie Janšová, Zdenka Blechová, Ivo Musil, Iva Radulayová, Iva Matyášová, Mgr. Pavel Veselý, Anima Noira a další.

Podrobný program festivalu naleznou zájemci na internetových stránkách Městského domu kultury.

Reklama

Výběr článků

Načítám