Hlavní obsah

Kapela Vanua 2 má za sebou úspěšnou koncertní premiéru v Malostranské besedě

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bubeník z legendárního Blue Effectu Václav Zima, baskytarista Wojttech Říha, klávesista Vít Beneš, kytarista a zpěvák Yannick Tevi a kytarista Honza Ponocný - čili Vanua 2.

Foto: Facebook Vanua 2

Charismatičtí Vanua 2 včera odehráli premiérový koncert v Malostranské besedě.

Článek

Jde o nové seskupení na české hudební scéně, které právě vyslalo do světa svůj první singl Bridge Me Out. A ve středu 20. září večer premiérově představilo celý svůj repertoár v pražské Malostranské besedě.

Kapela Vanua 2 vznikla na počátku roku 2017 spojením hudebníků z kapel Yannick Tevi band a Blue Effect. Po dvou měsících se k ní přidal ještě kytarista Honza Ponocný. Během pár měsíců se této pětici podařilo připravit vlastní repertoár, se kterým se úspěšně premiérově představilo v pražské Malostranské Besedě.

A co se vlastně skrývá pod Vanua 2? Skvělý „sealovský“ hlas zpěváka Yannicka, hudba plná energie a plného zápalu, vynikající hráčské schopnosti všech členů. Hudba Vanua 2 se pohybuje někde mezi popem a rockem a již složení kapely je příslibem vynikající a originální tvorby. Důkazem toho je prvotní singl nazvaný Bridge Me Out.

Premiérové vystoupení Vanua 2 ukázalo, že tohle spojení funguje nejen studiově, ale také naživo a každý další koncert bude pro fanoušky velký hudební zážitek.

Reklama

Výběr článků

Načítám