Hlavní obsah

Kapela Kryštof po třech letech na Vsetíně opět hlásí vyprodáno

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přední česká kapela Kryštof s frontmanem Richardem Krajčem zahraje 7. prosince v rámci svého Srdcebeat Club Tour 2016 po třech letech a opět před naprosto vyprodaným velkým sálem Domu kultury Vsetín.

Foto: Pavel Bartoň

Kryštof s frontmanem Richardem Krajčem zahraje již zítra po třech letech opět ve Vsetíně

Článek

O úspěšnosti a oblibě kapely Kryštof na české hudební scéně netřeba dlouho polemizovat. Pravidelné sbírání sošek Andělů za skupinu roku nebo za nejprodávanější desku, nebo vyprodané lístky na jejich koncerty a turné během několika dní nebo pár měsíců, jsou toho neotřesitelným důkazem. Ne jinak tomu bylo i u letošního koncertu ve Vsetíně, kdy pořadatel Dům kultury ohlásil „vyprodáno“ již před půl rokem.

Ve své oblíbené klubové atmosféře přijede kapela s novou show, inspirovanou halovým turné k albu Srdcebeat. Můžete se těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. Jako předkapela vystoupí NEBE.

Vsetínská koncertní show je desátou tour zastávkou kapely Kryštof z 12 plánovaných. Koncertu bude opět přihlížet na 2200 nadšených fanoušků z různých koutů naší republiky.

Před třemi lety jsme dělali s Richardem Krajčem před koncertem interview, které frontman kapely zakončil slovy: „...nikdy jsme ve Vsetíně nehráli. A i přesto si ti lidi cestu sem našli. Tudíž jim můžu jenom poděkovat s přáním před koncertem, že doufáme, že nezklameme. A třeba až se jednou vrátíme, tak že zase přijdou. My se koncerty snažíme dělat zážitkově. Takže doufám, že je to bude fakt bavit a že si řeknou: Ano, to byl nejlepší sobotní večer, jaký jsem mohl zažít!“

Kapela ani fanoušci nezklamali. Přání se splnilo a zítřejší večer v Domě kultury bude patřit opět vyprodanému sálu a kapele Kryštof.

Reklama

Výběr článků

Načítám