Hlavní obsah

Jedenáctiletá dívka řádila v deset večer v obchodním domě na dětských automatech

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí kolem 22. hodiny zaznamenala ostraha obchodního domu v Praze 3 známou dětskou tvář. Dívka se bez dozoru potlouká často mimo domov, v OC je pravidelnou návštěvnicí. Přivolaná hlídka strážníků děvče předala matčině příbuzné, matka se nedostavila.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Krátce před desátou hodinou večer se ostraha obchodního centra v Praze 3 obrátila na tísňovou linku strážníků s tím, že jim nezletilá dívka poškozuje vybavení.

„Pracovník ostrahy hlídce sdělil, že se opakovaně pokusil kontaktovat matku holčičky, ale marně. Navíc dívku dobře zná, do obchoďáku chodí pravidelně a je tam dlouho do večera. Tentokrát řádila na dětských herních automatech a naštěstí žádný neponičila. Strážníci kontaktovali matku 11leté dívky a ta jim slíbila, že pro ni ihned přijede. Nakonec si dívku vyzvedla místo matky 17letá sestřenice,” informovala Irena Seifertová, tisková mluvčí Městské policie Praha.

Chováním matky se bude zabývat správní orgán.

Reklama

Výběr článků

Načítám