Hlavní obsah

Jarní Night Shopping ve Zlatém jablku se nesl v duchu slavných bondovek

Novinky, Kateřina Martykánová

Napínavou scénou jako z akčního filmu zažili v pátek večer návštěvníci zlínského Zlatého jablka. Ozbrojení gangsteři, kteří nečekaně slanili z 2. patra, se chystali ohrožovat svůdnou Evu Perkausovou. Stejně jako ve slavných bondovkách však byl blízku neohrožený hrdina, který si s nimi snadno poradil.

Foto: Pavel Petruška
Článek

Nejen zahájení jarního Night Shoppingu, ale celý páteční večer byl potom ve stylu slavných bondovek, odvážných agentů a svůdných krásek. Kromě úvodní kaskaderské show CZECH STUNTS si návštěvníci užili také dechberoucí akrobatické vystoupení AERIAL STRAPS, které se také odehrávalo nad jejich hlavami v prostorách nákupní galerie.

O hudební vystoupení se tentokrát postarala sympatická mladá rapperka Sharlota, která je jednou z moderátorek právě probíhající talentové soutěže The Voice hlas Česko Slovensko 2019. Fanoušky dokonce potěšila krátkou autogramiádou.

Inspirací k obohacení šatníků novými jarními kousky byla potom módní fashion show. Na přehlídkovém molu se během ní přestavily modelky a modelové v čele s Miss Czech republic 2018 Kateřinou Kasanova a Českou Miss Earth 2013 Monikou Leovou.

Pro dokreslení atmosféry byl v prodejní pasáži k vidění i legendární automobil Jamese Bonda Aston Martin DB9S, u kterého se návštěvníci centra mohli společně se smyslnými bond girls vyfotit. Nakupování za výhodné ceny bylo povoleno až do pozdních nočních hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám