Hlavní obsah

Jarda Tauber natočil druhý klip a těší se na podzimní vystoupení

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarda Tauber natočil klip k další písničce a těší se na podzimní vystoupení. V době nouzového stavu mu kontakt s živým publikem chybí.

Foto: archív autora

Jarda Tauber

Článek

Před několika týdny se vrátil z amerického turné s legendárním Petrem Jandou. Nyní přichází se svým druhým sólovým videoklipem. Řeč je o kytaristovi, zpěvákovi a skladateli Jardovi Tauberovi (24), který se letos vydal i na svou sólovou dráhu.

První videoklip k písni „Dávno v nás“ vyšel koncem ledna. Poté se mladý muzikant vydal na Floridu, kde s Petrem Jandou absolvoval turné pro krajany. V minulých dnech vydal Jarda Tauber novou píseň, která nese název „Na křídlech andělů“. Klip se natáčel začátkem března. Vše se stihlo natočit před vyhlášením pandemie.

„Hudba vznikala ve studiu Rooftop, kde s producentem Ondřejem Žatkuliakem připravujeme zatím veškerou moji hudbu. Text jsem si z velké části napsal sám. O režii videoklipu se tentokrát postaral David Pacholík, který společně s Adamem Růžičkou odvedl skvělou práci. V klipu nám zatančily také dvě šikovné tanečnice Adéla Bilanová a Linda Vébrová. S písní i klipem jsem spokojený a doufám, že spokojení budou i fanoušci,“ říká mladý umělec, který poodhalil i další plány.

„Momentálně máme připravené další tři písně. V nejbližších měsících tak vyjde rozhodně další videoklip. Chci využít volného času a připravit v této době, kdy jsou zrušeny koncerty, co nejvíce písní na plánovanou desku,“ dodal Jarda, kterého současná situace jako muzikanta zasáhla také.

Klip Na křídlech andělů můžete vidět zde

Reklama

Výběr článků

Načítám