Hlavní obsah

Intenzivní seminář poradí, jak uspět v rodičovské roli

Novinky, Tereza Melišová

V sobotu 5. listopadu od 14 do 18 hodin proběhne v Českém svazu vědeckotechnických společností na Praze 1 Intenzivní seminář (Ne)gramotný rodič - Jak uspět jako rodič, na kterém se zájemci dozví koncentrovaně to nejdůležitější, jak se stát pro své děti tím nejlepším rodičem.

Foto: Tereza Melišová

Lucie s dětmi

Článek

Nejdůležitější rolí v životě člověka je bezesporu ta rodičovská. Jak se ale stát pro své dítě tím nejlepším rodičem? Jak jít příkladem a být milovanou mámou či milovaným tátou? Jak příjemně sladit práci a rodinu a jak na sebe nezapomenout v roli rodiče? Na tyto a spoustu dalších otázek odpoví Lucie Königová, autorka knihy (NE)GRAMOTNÝ RODIČ – Jak neselhat jako rodič.

Lucie je koučka, mentorka partnerských vztahů a lektorka. Ve své knize a veřejných přednáškách, předává nejdůležitější osobní poznatky ze své role rodiče i poznání a zkušenosti ze své mnohaleté profesní praxe, především z koučinkového křesla.

„Jako kouč často řeším s klienty právě následky přístupu jejich rodičů. Vše, co prožíváme v dětství, se nám v dospělosti totiž opakuje. Jen s tím rozdílem, že se na našich „životních jevištích“ objevují jiné postavy - partner, děti, šéf, kolegové apod. Proto jsem se rozhodla řešit příčiny. Předávám dospělým mé poznatky z dvacetileté osobní i profesní praxe. Jak položit svým dětem takové základy v dětství, aby z nich vyrostli zdravě sebevědomí, vyrovnaní a úspěšní lidé. Pomáhám dospělým, aby se stali pro sebe i své blízké tím nejlepším člověkem v životě. Pokud totiž dospělí sami nedozrají, vychovávají opět jen nezralé plody. Dospělí musí začít u sebe."

Více informací na http://negramotnyrodic.lucie-konigova.cz/prednasky/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám