Hlavní obsah

Hudební festival Doupnice opět ožívá

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 14. září 2013 se letní areál Doupnice v Radčicích u Skutče opět ponoří do festivalové atmosféry.

Foto: Matěj Sládek

Look-Out!

Článek

Uskuteční se tam totiž akce s názvem Doupnice Fest, která se, i když v o něco skromnějším měřítku, pokusí po třech letech pauzy navázat na tradici stejnojmenného legendárního hudebního open air festivalu.

I přes omezené prostředky se i díky vstřícnosti kapel podařilo pořadatelům sestavit nabitý program plný opravdu zajímavých interpretů. Největšími taháky festivalu budou jistě pardubičtí punkáči Volant a Dukla Vozovna a liberecké bandy Kohout Plaší SmrtLook-Out!.

Dále se představí také kapely Kalkata Band, Rogers, Jo!ska, I.B.O.T.F.M.N., Soske, Alobal, Basic Experience, Pája Junek a Rizikové Pracoviště. Kromě kvalitní hudby chtějí pořadatelé nalákat návštěvníky hlavně na pohodovou a přátelskou atmosféru festivalu. Pro ty, co by chtěli na místě přespat, bude připraveno i stanové městečko. V případě nepřízně počasí jsou připraveny náhradní zastřešené prostory. Akce startuje v 10:00 a vstup na ni vyjde návštěvníky na pouhou stokorunu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám