Hlavní obsah

Hráči táhlového hokeje Chemoplast opět hráli o body do kvalifikace Mistrovství ČR

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 9. dubna se na ZŠ Švermova ve Žďáře nad Sázavou podruhé sešli hráči táhlového hokeje Chemoplast, aby odehráli další z turnajů kvalifikace Mistrovství ČR.

Foto: Tomáš Vítámvás

turnaj Českého poháru v táhlovém hokeji Chemoplast ve Žďáru nad Sázavou

Článek

Sedmnáct hráčů se zúčastnilo turnaje o body do kvalifikace na Mistrovství ČR, které se letos uskuteční na Vysočině.

Turnaj byl hrán švýcarským systémem, který umožňuje všem hráčům stále zlepšovat své průběžné pořadí. Nejde tedy o klasického turnajového pavouka, ale o systém, kdy se počítá každé vítězství. Pokud dojde ke shodnému výsledku dvou hráčů, záleží také na tom, jak hráli soupeři jednotlivých hráčů. To jsou pomocné body, které rozhodují o celkovém pořadí. Záleží tedy vlastně nejen na vlastních výsledcích, ale trochu také na tom, jak si vedou v turnaji soupeři.

Táhlový hokej Chemoplast má doma mnoho rodin, kroužků se však účastní pouze několik jednotlivců. Soutěžně si zahrát může ale kdokoliv. Nejen právě účastníci kroužků. Každý zájemce totiž má možnost pokusit se probojovat až na závěrečný turnaj sezony. Nebo si jen užít trochu zábavy.

Také v druhém turnaji se nejvíce se dařilo úřadujícímu mistru ČR Jaromíru Nedvědovi. Na druhém místě se umístila mistryně ČR Marcela Kabrdová a třetí skončil Martin Bednář.

Nejbližší další turnaj v Chemoplastu se uskuteční ve čtvrtek 23. května na Základní škole v Novém Veselí a od 13:00 hodin.

Více informací naleznete na webech: http://vysocina.billiardhockey.cz/ nebo http://www.tahlovyhokej.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám