Hlavní obsah

Hornolidečské informační centrum radí turistům

Novinky, Ludmila Brousilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nevíte, kam se vydat o prázdninách na výlet, nebo vám chybí potřebná mapa, můžete pro tip zavítat do informačního centra v Horní Lidči. Sídlí v budově betlému.

Foto: Ludmila Brousilová

Vchod do hornolidečského informačního centra

Článek

Poskytují zde informace o turistických cílech nejen v ČR, ale i na Slovensku, o návštěvní době muzeí, galerií, zámků, k dispozici jsou katalogy divadel, turističtí průvodci, přehledné programy a kalendáře akcí v rámci Zlínského kraje a samozřejmě nejrůznější kapesní katalogy a mapy. Materiály si zájemci mohou odnést a využít pro svůj volný čas.

Velmi vyhledávaným letáčkem je Mapa zážitků. Nejenže má velmi krásné zpracování obsahující všechny potřebné informace a kontakty, ale obsahuje i dvanáct tipů na výlety, které patří k top vyhledávaným cílům v rámci Východní Moravy.

Pomůže tak třeba s návštěvou Buchlova, Baťového kanálu, Luhačovic, Bílých Karpat nebo nabídne možnost zažít odpočinkovou dovolenou v rámci Hostýnských vrchů. Dalšími vyhledávanými materiály jsou nejrůznější cyklistické mapy.

Návštěvníkům, kteří na Hornolidečsko zavítají, v informačním centru nabízejí informace o možnostech ubytování, stravování, a také o místě a regionu. Od března letošního roku jsou vytvořené facebookové stránky, na nichž jsou pravidelně aktualizovány tipy na kulturní, sportovní a společenské akce. Jejich přesné znění je Informační centrum Horní Lideč, webová adresa na facebooku www.facebook.com/informacnicentrum.

Otevírací doba: úterý-neděle: 10:00 - 12:00, 13:00 - 16:00

Adresa: Informační centrum Horní Lideč, Horní Lideč 370, 756 12

Telefon: 737 701 047

E-mail: betlem@hornilidec.cz

Facebook: informační centrum Horní Lideč, www.facebook.com/informacnicentrum

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám