Hlavní obsah

Hokejbalové čtvrtfinále play off mezi Hostivaří a Novým Strašecím je opět srovnáno

Novinky, Ondřej Novák

Čtvrtfinálová série playoff 1. Národní hokejbalové ligy mezi Hostivaří a Novým Strašecím, pokračovala v uplynulém víkendu v Koma Areně na Praze 15. Stejně jako v minulém víkendu, i tentokrát uspěl každý tým jednou, a o postupujícím tak bude muset rozhodnout pátý zápas.

Foto: Ondřej Novák

Úvodní vhazování nedělního utkání vhodila místostarostka městské části Praha 15, Lucie Prinzová!

Článek

Hostivař v sobotním utkání před slušnou domácí návštěvou totálně vyhořela. Už v první minutě druhé třetiny prohrávala o čtyři branky a o osudu utkání bylo rozhodnuto.

Brankář se poroučel na střídačku a ani jeho náhradník, teprve sedmnáctiletý talent Adam Majerníček nebyl o moc úspěšnější. Inkasoval ještě dvakrát, a Hostivař tak nakonec podlehla zcela zaslouženě vysoko 2:7. Obě branky týmu z Prahy 15 vstřelil útočník Tomáš Borkovec, který si další přesné zásahy nechal na neděli.

Právě v neděli nastoupil v Koma Areně tým Hostivaře jako vyměněný. Lepší pohyb, důraz a zakončení znamenalo v úvodní části herní převahu a dvoubrankové vedení. Gólman Nového Strašecí se měl co ohánět a v utkání nakonec inkasoval pětkrát. Šestý gól přidali hostivařští, konkrétně Marek Brož, do prázdné branky. V dresu domácího týmu se hattrickem prosadil již zmiňovaný sniper Tomáš Borkovec, který tak režíroval výhru Hostivaře 6:3

I po druhém víkendu je tak tato čtvrtfinálová série vyrovnána a o postupujícím týmu do semifinále tak bude muset rozhodnout až pátý zápas, který se odehraje v sobotu 6. dubna v Novém Strašecí.

Články o utkání, rozhovory s hráči a fotogalerii najdete na oficiálních webových stránkách www.hbchostivar.cz 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám