Hlavní obsah

Hledanou ženu našli policisté ukrytou v křoví

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 1. dubna v 4:10 hodin zaznamenali policisté z Obvodního oddělení Karlštejn pohyb osoby u obce Srbsko. Jakmile spatřila přibližující se policisty, okamžitě se snažila zmizet ve křoví. Tím na sebe upozornila, následně byla zadržena.

Foto: PČR

ilustrační foto

Článek

„Policisté ženu objevili vzápětí, co se snažila ukrýt. Vyzvali ji k opuštění úkrytu a předložení dokladů. U sebe však žádný doklad neměla. Po provedené lustraci v evidenci osob bylo zjištěno, že se jedná o 56letou osobu, která má vysloven Okresním soudem Beroun zákaz pobytu na území okresu Beroun na dobu od 10. října 2014 do 10. října 2017,” informovala policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Zároveň se zjistilo, že žena je v celostátním pátrání - Okresním soudem v Berouně byl vydán příkaz k jejímu zatčení, jelikož žena již v minulosti zákaz pobytu na území okresu Beroun porušovala a nerespektovala. Zákaz pobytu jí byl vysloven kvůli opakovanému porušování domovní svobody, neoprávněný vstup do domu. Ten jí byl vysloven třikrát.

V případě odsouzení hrozí ženě za spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Reklama

Výběr článků

Načítám