Hlavní obsah

Herečka Soňa Norisová známá ze seriálu V.I.P. vraždy koncertovala v Praze s kapelou Fragile

Novinky, Tomáš Kopečný

Oblíbená slovenská vokální skupina Fragile, se kterou působí v Čechách stále obsazovanější herečka Soňa Norisová, vyjíždí koncertovat po českých a moravských městech. Své již druhé samostatné tour po České republice odstartovala v pondělí 15. února v pražské Malostranské besedě.

Foto: Jakub Klimo
Článek

„Skupina Fragile je jedinečná svými působivými a cappella aranžemi světových rock – pop hitů a řadí se právem nejen ke slovenské, ale i k evropské špičce. Na jejich repertoáru najdete skladby od interpretů jako Sting, Stevie Wonder, Lord, Richard Müller, Karel Gott, Jason Mraz, Pharell Williams a mnoho dalších. Takže není divu, že vystoupení bylo beznadějně vyprodané a každý si v něm opět našel to své. Koncert v Malostranské besedě potvrdil pověst kapely Fragile, že jejich vystoupení jsou živelná, plná energie, nadšení a skvělého humoru. Jsme rádi, že si Fragile vybrali pro start svého turné po Čechách Malostranskou besedu a věřím, že to není naposledy, kdy zde koncertují," uvedl ke koncertu Fragile šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák. 

Skupinu Fragile vede dirigent a producent Braňo Kostka a tvoří ji populární osobnosti, které můžete znát z různých televizních seriálů, muzikálů a divadel: Soňa Norisová (soprano), Jana Golis (soprano), Helena Krajčiová (alto), Svetlana Rymarenko (alto), Slavo Košecký (tenor), Vilo Csontos (tenor) a Kamil Mikulčík (bass).

Za svou originální tvorbu byli již v minulosti několikrát oceněni. Například již dvakrát se stali Hudební skupinou roku v diváckých cenách OTO, dále jsou držiteli Krišťolového krídla za album roku či jsou společně s Richardem Müllerem čtyřnásobní majitelé platiny za alba Hlasy a Hlasy 2.

Reklama

Výběr článků

Načítám