Hlavní obsah

Herci z IMPRA míří se svou ledově namraženou tour do Pardubic

Novinky, Jana Kalinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojice kamarádů Hanny Firla a Ondřej Král z herecko-improvizačního uskupení IMPRA korzuje po České republice s novou podzimní tour Ice Cold Only. Představení se odehrávají výhradně v barovém prostředí a nejinak tomu bude i v Pardubicích, kam mladí herci zavítají 13. listopadu.

Foto: Jana Kalinová

IMPRA - Ice Cold Only

Článek

Tak trochu jiná IMPRA

Uskupení IMPRA známe jako partu, která se vyžívá v improvizaci a neví, co je to scénář. To se ale pro tentokrát změní. Hanny Firla a Ondřej Král budou totiž hrát podle předem daného scénáře. Hra má 56 minut a režijně se jí ujal Ladislav Karda. O hudební doprovod se postará Karol Komenda.

„Jde o divadelní hru, ve které se dva kamarádi vidí po delší době, aby vytvořili barový představení. Bar je místo, kam každý přichází s nějakou emocí, která se může během pár sekund zásadně a totálně otočit. Dějově se bude hra odehrávat v několika rovinách a společně s Ondrou Králem rozehrajeme více rolí,“ popisuje hru Ice Cold Only herec Hanny Firla. 

Pokud chcete na vlastní oči vidět, jak dvojice improvizátorů zahraje podle předem daného scénáře, vydejte se v úterý 13. listopadu do pardubického baru Dýdý Baba. Brány baru se otevřou v 19:30, představení začne ve 20:00 hodin a po skončení bude následovat afterparty. Vstupné je zdarma. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám