Hlavní obsah

Helena Vondráčková zakončí letošní turné velkou show v pražské Lucerně

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jubilejní koncert Helena 65 je název letošního turné Heleny Vondráčkové. Po nedávných beznadějně vyprodaných koncertech v Bratislavě celé turné vyvrcholí v sobotu 22. prosince v pražské Lucerně.

Foto: Robert Rohál

Helena Vondráčková zakončí své letošní turné velkou show v pražské Lucerně.

Článek

Každoroční předvánoční koncert začíná v 19 hodin. Zpěvačku doprovodí Charlie Band pod vedením zpívajícího kytaristy Charlieho Blažka, v němž dále hrají klávesista Vítek Pospíšil, bubeník Camilo Caller, baskytarista Vladimír Kliment a vokalistky Lenka Kopecká a Zuzana Ďurdinová.

A co zpěvačka zazpívá svému publiku? „Kromě osvědčených hitů se snažím nabídnout i něco nového, nějaké to překvapení, ale stejně tak se můžete těšit jak na vánočně laděné písničky, tak na trochu jazzu či muzikálové a filmové melodie,“ říká Helena Vondráčková, která v minulých dnech opět zazářila v německé televizi MDR.

Jako host vystoupí mladý zpívající hitmaker David Deyl, s nímž Helena Vondráčková natočila už dva duety, ale na jevišti Velkého sálu Lucerny se objeví také italští zpěváci Davide Mattioli a Andrea Andrei. I s nimi nazpívala letos v létě písničku i videoklip.

Reklama

Výběr článků

Načítám