Hlavní obsah

Házenkářky předají šek i oholí moderátorům kníry

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Členky házenkářského klubu DHC Sokol Poruba předají v úterý 3. prosince v 17 hodin v Avion Shopping Parku Ostrava mamince dvouletého Maxima, který trpí mozkovou obrnou, šek s výtěžku kalendářů s názvem Drsné Sokolky.

Foto: Archiv házenkářského klubu DHC Sokol Poruba
Článek

Kalendář nafotila Kateřina Budinská v Dolní oblasti Vítkovice. Fanoušci klubu, ale i široká veřejnost si mohou exkluzivní kalendář za 300 Kč zakoupit na všech domácích utkáních těchto házenkářek, ale i ve vybraných informačních centrech a prodejnách. K dostání bude samozřejmě i v úterý v Avionu.

Výtěžek je určen rodičům malého Maximka, kteří nutně potřebují zakoupit speciální rehabilitační kočárek, umožňující kvalitní sezení, bezpečnost a variabilitu. „Pro nás je koupě kočárku v této chvíli zcela zásadní. Právě díky němu bude moci Maxík častěji jezdit na výlety se zdravými kamarády a hlavně z něj uvidí zcela nový svět," uvedla maminka Jana, která předem děkuje všem, kteří si nový kalendář zakoupí.

Celá akce proběhne u kavárny Coffeseshop Company a bude spojena s další charitativní akcí Hitrádia Orion. Hráčky se v tento den převtělí do rolí holiček a v rámci tradiční akce Movember zaměřené na zvyšování povědomí o zdraví mužů, oholí moderátorům tohoto rádia jejich nově narostlé kníry.  

Reklama

Výběr článků

Načítám