Hlavní obsah

Halloween v zoo? Ve Zlíně ho oslaví i zvířata

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zoologické zahradě ve Zlíně se v rámci Halloweenu budou v sobotu 31. října dít věci.

Foto: archiv zoo zlín

Tapíří dýňožraní

Článek

„Návštěvníci budou mít jedinečnou šanci vychutnat si strašidelnou procházku areálem zoo a užít si čarodějnic, duchů, kostlivců, pavouků a také originálních dýňových aranžmá. Dýně však udělají radost i zvířatům. Do výběhů surikat, hyen, slonů, tapírů nebo medvědů pracovníci zoo umístí vydlabané nebo plné dýně. O skvělé zážitky tak rozhodně nebude nouze,” informuje mluvčí zoo Romana Bujáčková.

 Dlabejte si lampičku!

Chybět nebude ani tradiční dlabání dýní. Od půl druhé si zájemci budou moci vydlabat svou vlastní „dýňovou lampičku“ na nádvoří zámku Lešná.

K Halloweenu patří světýlka a lampiony, pokud si nepřinesete vlastní, nevadí.  U hlavního a sezónního vstupu zoo nabídne od 13.00 hodin k zakoupení celou lampionovou soupravu, tzn. lampion, svíčku a držátko.

Zastrašme si mezi zvířaty

Premiéru bude mít halloweenská komentovaná prohlídka zoo. Těšit se můžete na strašidelné povídání o zahradě a pohádkových bytostech, na děti pak čekají různá překvapení. Prohlídka odstartuje v 15.30 hod. u tropické haly.

Strašidelná výzdoba zoo bude k vidění během celého víkendu (tzn. 31. 10. a 1. 11.), v závislosti na počasí také v průběhu prvního listopadového týdne.

Návštěvníci, kteří během víkendu 31. 10. a 1. 11. zavítají do areálu zahrady v halloweenském kostýmu, získají při vstupu dárek.

Reklama

Výběr článků

Načítám