Hlavní obsah

Gourmet Brno 2016 vyhlásí vítěze

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turistické informační centrum města Brna pořádá ve středu 29. června v 18.00 hodin slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Gourmet Brno 2016. Místem konání ceremoniálu bude Moravská galerie, Uměleckoprůmyslové muzeum, Husova 14, Brno.

Foto: Jiří Smutný

Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně

Článek

Projekt Gourmet Brno 2016 měl za úkol ohodnotit a vybrat to nejlepší z brněnské gastronomie.

Nezávislá komise sestavená z 18 hodnotitelů posuzovala 52 nominovaných gastronomických podniků a hledala ty nejlepší z nich v 6 kategoriích: restaurace, bary, kavárny, pivnice, vinárny a cukrárny. Výsledkem její činnosti bylo stanovení pořadí podle kvality a hlavně 6 vítězů.

Během slavnostního večera budou zveřejněny nejen nejlepší podniky v jednotlivých kategoriích, ale i další, které získaly nadprůměrné hodnocení. Ředitelka Turistického informačního centra města Brna Jana Janulíková garantuje návštěvníkům akce nejen informace o nejkvalitnějších gastronomických provozovnách ve městě, ale i nezapomenutelné chuťové zážitky.

Reklama

Výběr článků

Načítám