Hlavní obsah

Festival Sedmihorské léto pokračuje zahraniční legendou, přijede skupina Alphaville

Novinky, Jitka Maděrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtý ročník festivalu Sedmihorské léto přináší od května do srpna dvanáct samostatných kulturních akcí pro všechny věkové i zájmové skupiny. Počtem akcí se stihl překulit do své druhé poloviny, ve které ještě vystoupí mnoho známých interpretů, především pak legendární kapela Alphaville.

Foto: Jitka Maděrová

Headlinerem festivalu Sedmihorské léto je legendární kapela Alphaville. Vystoupí 15.srpna v Sedmihorkách u Turnova.

Článek

Čtvrtý ročník hudebního a divadelního festivalu Sedmihorské léto přináší od května do srpna dvanáct samostatných kulturních akcí pro všechny věkové i zájmové skupiny. Počtem akcí se stihl překulit do své druhé poloviny, ve které ještě vystoupí Jaroslav Svěcený s kapelou Cigánski Diabli, Janek Ledecký s kapelou či Divadlo Bez zábradlí se slavnou francouzskou komedií Blbec k večeři v podání špiček českého hereckého nebe.

Vrcholem léta ale bude nejočekávanější vystoupení kapely a headlinera festivalu ALPHAVILLE. Ti rozproudí Sedmihorky u Turnova ve čtvrtek 15. srpna.

Během velkolepé show bude na programu mnoho známých hitů této kapely. Vzpomeňme například písně BIG IN JAPAN, SOUNDS LIKE A MELODY, DANCE WITH ME, či notoricky známou FOREVER YOUNG. To, že má tato kapela stále šťávu a plno energie, není nutno dlouze dodávat. Stále koncertuje, stále má obrovskou základnu fanoušků a především je stále baví.

Těm, kteří nemají rádi velké koncerty, tlačenice či dlouhé čekání, ale „pouze“ velké hvězdy, hraje do karet již zmiňované místo konání. Areál společnosti Kinghouse a Motelu Even v Sedmihorkách má omezenou diváckou kapacitu díky své nemegalomanské rozloze areálu. I tím tedy organizátoři slibují komornější koncert ovšem na evropské úrovni. S tím však je samozřejmě spojený limitovaný počet vstupenek, které je možné na koncerty prodávat, a tak by zájemci o jeden z nejlepších a nejočekávanějších koncertů tohoto léta v Českém ráji neměli dlouho váhat s jejich nákupem.

Za všechny fanoušky, kteří už svůj lístek mají, mluví třicetiletá Jana z Turnova: „Strašně moc se těším na vystoupení Alphaville. Je skvělé, že taková legenda vystupuje v Českém ráji, v podstatě nám všem za domem. Splnil se mi sen!“

Co víc dodat? Sedmihorské léto je v plném proudu a rozhodně stojí za pozornost, za návštěvu, za splnění snů i za kvalitní neopakovatelný zážitek.

Reklama

Výběr článků

Načítám