Hlavní obsah

Festival humoru a zábavy podpoří Korunku Luhačovice

Novinky, Michaela Mitáčková

Luhačovický švihák – tak se jmenuje třetí ročník festivalu humoru a zábavy, který se uskuteční od neděle 7. července v Luhačovicích. Během týdne se mohou lidé těšit na pět vtipem a humorem nabitých představení. Výtěžek z celé akce věnují pořadatelé sdružení Korunka Luhačovice.

Foto: archiv DD a ZŠ Vizovice

Děti z Dětského domova a základní školy Vizovice.

Článek

Festival v neděli odstartuje tenisovým turnajem osobností. Od pondělí do pátku se pak představení přesunou do Městského domu kultury Elektra. V pondělí je na programu zábavná talk-show Josefa A. Náhlovského a Karla Šípa Všechnopartička. Během tohoto představení herci spolu s ředitelkou občanského sdružení Korunka Luhačovice Veronikou Záhorskou pokřtí knihu Můj „podělaný“ svět 2.

„Jedná se o sbírku básní dětí z dětského domova z Vizovic, která obsahuje mnoho z dětských osudů, myšlenek, pocitů a přání,“ upřesnila Veronika Záhorská.  

Nad názvem knihy možná někdo zakroutí hlavou, ale každopádně se lidé podle ředitelky Dětského domova a základní školy, Vizovice, Evy Čapkové, musí zamyslet nad tím, co tím chtěly děti říct. „Odpověď naleznete uvnitř knihy. A snad ještě - nikdo není bez chyby, ale moudrý je ten, kdo se dokáže z chyb poučit. Moc bych si proto přála, aby ty naše děti se z chyb svých rodičů poučit dokázaly a aby ten jejich budoucí svět nebyl „podělaný“,“ přeje si ředitelka domova a školy.  

Festival pořádá Sportovní holding Praha. Začátky všech představení jsou vždy v 19.30 hodin.

V úterý zavítá do Luhačovic Milan Pitkin se slovenskou zpěvačkou Kristinou. Ve středu pobaví humorista a muzikant Ivan Fousek, čtvrtek bude patřit oblíbeným Komikům – Lukáši Pavláskovi a Miloši Knorovi. Pátek zakončí skupina Fešáci, která zavzpomíná na zesnulého Michala Tučného. 

Akce se koná pod záštitou statutárního náměstka hejtmana Zlínského kraje MUDr. Lubomíra Nečase.

Reklama

Výběr článků

Načítám