Hlavní obsah

Farmářský trh Hostín ještě v neděli

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hostínská firma Český chřest letos místo obvykle hojně navštěvovaných jednodenních Chřestových slavností právě pořádá třídenní Farmářský trh na již obvyklém místě v Hostíně u Vojkovic na Mělnicku. V pátek i sobotu akce už proběhla, ale v neděli 10. května mezi 10. až 16. hodinou ještě pokračuje.

Foto: Český Chřest Hostín

Bílý i zelený chřest se u Hostína u Vojkovic na Mělnicku pěstuje celkem na 186 ha. Letos se však vzhledem k okolnostem zřejmě nesklidí úplně vše.

Článek

Akce probíhá bez obvyklého hudebního a zábavního programu, zeleninové i jiné stánky jsou tentokrát striktně odděleny od sebe.

Vzhledem k situaci nejsou letos ke konzumaci na místě výslovně nabízeny ani podávány žádné vzorky či porce chřestových ani jiných pokrmů.

Ve stáncích se prodává za extra zvýhodněné ceny hostínský bílý i zelený chřest. Na dalších pultech pak návštěvníky čekají čerstvé ředkvičky a jarní cibulka z Pojizeří, rajčátka z Haňovic, mošty a jablka ze sadů Tuchoraz, křupavé pečivo z rodinné pekárny Kabát a také pivo z pivovaru Zíchovec.

Parkování jako obvykle po Hostíně. Určitě přijďte v rouškách a rozhodně dodržujte doporučenou vzdálenost mezi kupujícími.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám