Hlavní obsah

Farmářské trhy ve Frýdku-Místku odstartuje květnový květinový trh

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené Beskydské farmářské trhy ve Frýdku-Místku budou zahájeny 9. května květinovým trhem, zaměřeným na prodej letniček, sazenic, ale také bylinek, keřů a stromků. Poté se budou farmářské trhy konat v pravidelných 14denních intervalech, a to vždy od 9 do 16 hodin na náměstí Svobody v Místku.

Foto: Jana Matějíková

květinový trh

Článek

Prodejci z řad farmářů, potravinářů a řemeslníků budou i letos nabízet produkty pěstované a vyrobené převážně v regionu. Na stáncích se objeví sójové, sýrové, masné i rybí výrobky, zelenina a ovoce, vejce, med, koření, ale také rukodělné výrobky ze dřeva či keramiky. Chybět nebude ani bohaté občerstvení.

Některé z Beskydských farmářských trhů budou stejně jako v minulých letech tematicky zaměřeny -  9. května na květiny a 24. října na dušičky. V listopadu by se opět mohl konat zabijačkový farmářský trh, o této akci ale zatím není rozhodnuto.  

Zájemci z řad farmářů, potravinářů nebo rukodělných výrobců (pouze jako doplňkový prodej – v omezeném množství), kteří by chtěli své produkty prodávat na Beskydských farmářských trzích, se mohou hlásit na  Živnostenském úřadu magistrátu: tel.: 558 609 192, 777 921 809, 777 921 894 nebo e-mailem: trhyfm@frydekmistek.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám