Hlavní obsah

Extraligu družstev v poolbilliardu vyhrál tým z Prahy

Novinky, Pavel Mašek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prvním místě extraligy družstev v poolbilliardu se umístil pražský tým BC Praha A s jedinou prohrou. Na druhém místě skončilo družstvo z Mladé Boleslavi BC Mladá Boleslav a bronz získalo družstvo Řipská Praha A z Prahy. Favorizovaný tým Brňanů skončil nakonec až šestý.

Foto: Pavel Mašek

Poolbilliardové koule

Článek

Tým BC Praha A (Janata Jan, Hajdovský Marek, Erös Dávid) obsadil zlatou příčku s celkovým skóre 34:11, porazilo ho pouze družstvo Řipská Praha A a to ve všech třech disciplínách (8-ball - osmička, 9-ball - devítka, 14.1 - nekonečná), které se v extralize týmů hrají.

Družstvo BC Mladá Boleslav (Kraušner Miroslav, Nohynek Dušan, Dorobant Slavo, Rousek Pavel) obsadilo stříbrné místo s konečným skóre 31:14. Prohrálo se třemi týmy: Harlequ´in Praha C (1:2), Balabuška Praha A (1:2) a BC Praha A (1:2).

Hráči týmu Řipská Praha A (Houdek Adam, Bröschel Jan, Zeman Pavel) skončili na třetím místě s celkovým skóre 34:11, podlehli ve třech kolech proti družstvům: Ha Ha Harlequin Praha (1:2), Bio Systém Plzeň A (1:2) a BC Mladá Boleslav (1:2).

Nejlepšími hráči extraligy týmů se stali Gavenčiak Michal (Delta Brno Mix) a Křenek Lukáš (Balabuška Praha A), kteří neprohráli jediný zápas.

Podrobnější informace o extralize družstev v poolbilliardu lze zjistit na oficiálním webu Českomoravského billiardového svazu: www.cmbs.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám