Hlavní obsah

Dymytry jedou na sever Čech, budou koncertovat Doma

Novinky, Hana Štrymplová

Mladá, úderná kapela Dymytry přijede pobavit na sever Čech. Spolu s nimi si zahrají v pátek 14. prosince v klubu Doma v Ústí nad Labem domácí kapely New Black Jack a Wertex.

Foto: P.Štrympl

Dymytry

Článek

Pražská maskovaná formace Dymytry brázdí česká pódia již nějaký ten pátek a patří k tuzemským nejúspěšnějším tvrdým kapelám současnosti. Svůj řízný, místy až pochodový hard rock označují za "psy-core". Ten se v jejich podání vyznačuje českými, často sarkastickými texty (vždy tnou do živého), mohutným tahem na branku a zapamatovatelnými refrény.

Za dobu své existence si získali velký respekt zejména ze strany českého publika, a tak je jejich koncertní diář naplněný k prasknutí jedním festivalovým vystoupením za druhým. Nyní po dva roky starém úspěšném albu s výmluvným názvem "Neser!" skvadra servíruje ve spolupráci s MetalGate Records svůj druhý počin jménem "Neonarcis"

Páteční koncert tak právě bude ve znamení nového CD Neonarcis. Můžete se těšit na nové masky, které dodávají kapele její anonymní image. Uslyšíte především poctivě zahranou rockovou muziku, budou masky, kostýmy, světla řízená počítačem, chřestění řetězů a všechno, co k tomu patří.

Reklama

Výběr článků

Načítám