Hlavní obsah

Dvě opilé ženy se napadaly v autobusu MHD

Novinky, Ondřej Kořínek

Řidič autobusu MHD použil ve středu 4. května tísňové tlačítko umístěné v autobusu. V jeho voze se praly dvě opilé ženy, jedna musela být převezena na záchytku.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Řidič se v půl osmé večer právě nacházel na zastávce Spojovací v Praze 3, když si povšimnul dvou cestujících, které se fyzicky napadaly. Stisknul proto tlačítko, které je pro tyto události ve vozidle instalováno a přivolal tak nedalekou hlídku strážníků Městské policie Praha.

Když hlídka dorazila na místo, řidič je informoval, že se v autobusu fyzicky napadají dvě ženy, které si vulgárně nadávají a pijí alkohol.

„Po vstupu hlídky do autobusu se jedna z opilých žen napřahovala a chtěla uhodit druhou ženu. Strážníci za použití donucovacích prostředků dalšímu napadání zabránili a obě ženy vyvedli z autobusu,“ sdělila tisková mluvčí strážníků Jana Přikrylová.

Ženy poté prokázaly svou totožnost, ale odmítly, že by si nějak nadávaly nebo se napadaly. Třiapadesátiletou ženu nechali strážníci převézt na záchytnou stanici, protože nebyla schopna chůze ani kontroly svého jednání. Druhá, o dva roky mladší žena, byla po lustraci propuštěna.

Reklama

Výběr článků

Načítám