Hlavní obsah

Dva lupiči na skútru okradli řidičku, když čekala na zelenou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští policisté vyšetřují od pondělního dopoledne neobvyklou loupež. Dva lupiči na skútru rozbili okno od vozidla, jehož řidička čekala na semaforech, a odcizili jí peníze a notebook.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Pětatřicetiletá řidička fabie čekala na zelený signál po 10. hodině dopolední na křižovatce ulic Kunratická spojka a K Labeškám, když v tu chvíli k ní z pravé strany přijela dvojice lupičů na skútru a rozbila okno u dveří.

„Dvojice lupičů pak ze sedadla spolujezdce odcizila tašku s finanční hotovostí v řádech několika desítek tisíc korun a notebook, a poté z místa odjela,“ sdělila policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Žena za volantem navíc z této situace dostala takový šok, že se jí podařilo sešlápnout plynový pedál a narazit do před ní stojící octavie. Nehoda se obešla bez zranění.

„Policisté nyní pátrají po neznámé dvojici mužů, která je podezřelá z trestného činu loupeže, za což jí hrozí až desetileté vězení. Jakékoliv informace k tomuto případu a svědectví přijmou policisté na tísňové lince 158,“ uzavřela policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám