Hlavní obsah

Druhé kolo žďárské 3. ligy družstev ve stolním hokeji ve znamení dělby bodů

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 21. dubna se v žďárské čajovně Samsára uskutečnilo druhé kolo místní 3. ligy družstev ve stolním hokeji kategorie billiard hockey - šprtec.

Foto: Tomáš Vítámvás

3. liga družstev, skupina Žďár nad Sázavou

Článek

Stejně jako úvodní kolo, i to druhé se konalo v salonku čajovny Samsára. Jelikož se zde všem hráčům i členům doprovodu z řad rodičů zázemí zalíbilo, získala tato soutěž zázemí právě v těchto prostorech. Soutěž podporují město Žďár nad Sázavou a Kraj Vysočina.

V druhém kole se utkaly pouze týmy ZŠ Švermova a ZŠ Palachova. Stejně jako v prvním kole to byl souboj více než vyrovnaný. Ani tři odehrané směny nepřinesly rozluštění tohoto souboje a tak stejně jako v kole prvním došlo na dělbu bodů. Tentokrát utkání skončilo v poměru 4:4.

V čele soutěže zůstává i nadále tým BHL ČERNÝ Žďár nad Sázavou, druhý je tým ZŠ Palachova a na místě třetím ZŠ Švermova.

Další soutěžní kolo místní 3. ligy družstev ve šprtci se uskuteční pravděpodobně v neděli 19. května opět v prostorách čajovny Samsára ve Žďáru nad Sázavou.

Více informací o soutěži naleznete na stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz/ nebo na stránkách http://www.uhshbrno.cz/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám