Hlavní obsah

Do zlínského Zlatého jablka míří Princezna s dlouhým nosem

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední neděle v září bude ve Zlatém jablku již tradičně patřit pohádkovému představení. Tentokrát děti zhlédnou pohádku Princezna s dlouhým nosem v podání divadelního souboru Koráb z Brna. Dvě reprízy svého představení odehrají divadelníci v dětském koutku v 10 a 15 hodin.

Foto: DS Koráb
Článek

O tom, že se zlobit nevyplácí, přesvědčí malé diváky ve Zlatém jablku v neděli 30. září divadelní společnost Koráb. Své o tom ví hlavní hrdinka z jejich představení Princezna s dlouhým nosem, kterou postihne nejedna pohroma. Vyrostou jí totiž uši lopušáky, jelení parohy a dokonce i dlouhý nos. Jak už to ale v pohádkách bývá, všechno nakonec dobře dopadne.  

V pohádce tentokrát vystupují dva herci, loutka veverky v nadživotní velikosti a loutka princezny v životní velikosti, která ze sebe vysouká nos 40 metrů dlouhý, a děti s ním zažijí spoustu legrace.  

Představení je určeno dětem od 3 do 8 let, trvá 45 minut a probíhat bude opět v dětském koutku ve 2. patře nákupní galerie. Děti jej mohou shlédnout v 10 hodin a pro ty, kdo si v neděli rádi přispí, je připravena repríza v 15 hodin.

S dětmi do 3 let musí být během představení v dětském koutku odpovědná osoba. Vstup je jako vždy zdarma.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám