Hlavní obsah

Do zlínské zoo za nepotřebný spotřebič

Novinky, Marcela Zuzánková

S vysloužilci do zoo! Zlínská zoo a kolektivní systém Elektrowin připravili na neděli 19. dubna akci pro malé i velké návštěvníky, při které mohou návštěvníci získat vstupné zdarma pro své ratolesti.

Foto: Marcela Zuzánková
Článek

Každý, kdo tento den přinese do zoo vysloužilý elektrospotřebič (rychlovarnou konvici, fén, žehličku, mixér, rádio, …) obdrží vstupné zdarma pro svou ratolest/i.  

U stánku Elektrowinu budou mít děti i dospělí možnost se dozvědět, jak správně zacházet s vysloužilým elektrozařízením, aby neohrožovalo životní prostředí.  

„I když už si Češi zvykli recyklovat, je stále potřeba jak malým, tak dospělým návštěvníkům připomínat, že vysloužilé elektrospotřebiče nepatří do směsného odpadu. Za deset let svého působení jsme už vybudovali po celé České republice síť čítající přes 12 000 míst zpětného odběru,“ uvedla ředitelka zákaznického oddělení společnosti Elektrowin Táňa Pokorná.  

„Akcí S vysloužilci do ZOO, tak zoologická zahrada netradičně a zajímavým způsobem informuje celé rodiny o správném nakládání s vysloužilými elektrospotřebiči,“ doplnila vedoucí marketingu ZOO Zlín Romana Bujáčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám