Hlavní obsah

Dny Holicka 2014 lákají na opravdu nabitý program

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víkend ve dnech 21. a 22. června bude patřit oslavě holického mikroregionu Dny Holicka 2014. Dvoudenní akce nabídne stejně jako loni opravdu velmi zajímavý program, kde si na své přijde úplně každý.

Foto: Matěj Sládek

Rogers

Článek

Celá akce bude zahájena v sobotu 21.6. ve 13 hodin před kulturním domem v Holicích, kde bude probíhat většina vystoupení z připraveného programu. V odpoledních hodinách se můžete těšit například na vystoupení domácího dechového orchestru BaŠaPa, dětského pěveckého sboru Motýlek, tanečního klubu Apel, Full Steam dance crew a také na Václava Upíra Krejčího. 

Večer se pak představí rockový orchestr RoDeO, revivalová kapela Queenie a v neposlední řadě také holická pop-punková partička Rogers. 

Neděle 22.6. pak bude od 12 hodin a 50 minut patřit festivalu Jaroslava Kocourka.  Představí se Dechový orchestr KD Holice, Hlinečanka, Šeucouská muzika Skuteč a mnoho dalších. Dny Holicka mají připraven také doprovodný program. Budete se moci projet vyhlídkovým vláčkem, proletět vrtulníkem a nebo si třeba zkusit překážkový běh Gladiator Race v Poběžovicích. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám