Hlavní obsah

Divadelníci se sejdou u Berounky

Novinky, Michal Michael Ritoch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražský ochotnický divadelní soubor se poslední víkend v srpnu opět setká s příznivci divadla, fanoušky, kamarády, přáteli a širokou veřejností u Berounky, zhruba 50 kilometrů za Prahou.

Foto: Divadlo TyJáMi

Večerní opékačka

Článek

Sbalte stany, spacáky, kytaru, dobrou náladu a vyrazte v pátek 24. srpna do přírody, k vodě, do Kempu Branov užít si víkend. Divadlo TyJáMi ve spolupráci s Kempem Branov pořádá 2. ročník Setkání s (ES) / Setkání na Branově 2018.

A co návštěvníky čeká? Jde především o pobyt v přírodě, pod stanem, u řeky a klábosení o divadle, věcech s divadlem spojených. Program není nijak „lajnovaný“. Každý si může najít svou individuální cestu a tou proplout víkendem.

Ovšem nedaleká pamětní síň spisovatele Oty Pavla, přívoz a hostinec U Rozvědčíka je téměř povinností. Pokud se vám nebude chtít kráčet po stopách Oty Pavla, můžete strávit den koupáním v Berounce, opalováním, rybařením či se vypravit na šestikilometrovou túru na hrad Křivoklát.

Vítáni jsou divadelní soubory i jednotlivci a každý, kdo se zajímá o dění kolem divadla, jako např. výtvarníci, maskéři, rekvizitáři, kutilové či zvědavci. K dispozici bude stánek s občerstvením, WC, sprchy s teplou vodou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám