Hlavní obsah

Divadelní sezóna v Nymburce potěší dětské i dospělé diváky

Novinky, Diana Váňová

Hálkovo městské divadlo v Nymburce si pro své diváky připravilo opět bohatou sezónu. Těšit se mohou děti i dospělí.

Foto: Diana Váňová

Hálkovo městské divadlo Nymburk

Článek

V těchto dnech nymburské divadlo zahájilo prodej abonentek, čili divadelní předplatné, které obsahuje pečlivě vybrané inscenace. Výhodou zakoupení abonentky je zcela jistě to, že divák má zajištěné své stálé místo v hledišti a již si nemusí kupovat vstupenky na jednotlivá představení, která bývají často vyprodaná.

V programu pro abonmá se vyskytují herecké tváře jako je Karel Roden, Jiří Langmajer, Lukáš Vaculík, Bob Klepl, Michal Dlouhý, Dana Batulková, Jana Krausová a další. 

Výběr dalších představení padl na žádaná představení, která vyprodávají divadla po celé republice. Mezi nimiž je představení Můj báječný rozvod s Eliškou Balzerovou, představení dejvického divadla Teremin, kde exceluje skvělý Ivan Trojan, nebo představení tenisových hvězd Federer - Nadal v podání Marka Taclíka a Jakuba Prachaře.

Děti zcela jistě potěší pravidelné sobotní pohádky, z nichž jedna bude speciální s mikulášskou nadílkou. Podzimní premiéry by se pak měla dočkat tradiční česká pohádka O líném Honzovi. Scénáře a režie se ujme Jaroslav Kříž. 

Zbytek sezóny potom doplní koncert Jakuba Smolíka, vánoční mše Jakuba Jana Ryby, vystoupení Michala Nesvadby z Kouzelné školky, travesti show Screamers, one man show Caveman a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám