Hlavní obsah

Dirigent Tomáš Netopil bude v Kroměříží zpovídat operního pěvce Adama Plachetku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zajímavé historky ze života známého českého basbarytonisty Adama Plachetky se mohou těšit návštěvníci besedy, která se uskuteční v Kroměříži v kině Nadsklepí v pondělí 19. srpna od 17 hodin.

Foto: Letní hudební akademie v Kroměříži

Adam Plachetka

Článek

Jeden z nejlepších současných českých pěvců vystupuje na světových operních scénách, jako jsou Vídeňská státní opera, Královská opera Covent Garden v Londýně, milánská La Scala nebo Metropolitní opera v New Yorku.

V Kroměříži jej bude zpovídat dirigent Tomáš Netopil. Beseda je součástí doprovodného programu Letní hudební akademie Kroměříž. Vstupenky v ceně 100 Kč je možné zakoupit na místě.

Letní hudební akademii Kroměříž založil dirigent Tomáš Netopil, letos se ve dnech 18. až 24. srpna koná její druhý ročník. Projekt je určený studentům konzervatoří, vysokých škol a mladým umělcům a nabízí jim jedinečnou příležitost rozšířit si obzory pod vedením lektorů z řad špičkových českých umělců, možnost setkávání a sdílení zkušeností a rozvoj nejen v hudební oblasti.

Další informace na www.academykromeriz.com

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám