Hlavní obsah

Devátý ročník festivalu tance v Mladé Boleslavi již tento víkend

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Flamenko koncert, bubeníci i krásné orientální tanečnice se představí na sobotní Galashow již tento víkend v Mladé Boleslavi. Koná se tam devátý ročník festivalu s názvem Arabesque. Tradičně se koná i soutěž orientálních tanečnic s mezinárodně uznávanou porotou na poli orientálních tanců.

Foto: Eva Shareefa

flamenko Al Norte

Článek

Galashow tance a hudby v Mladé Boleslavi, která se uskuteční v sobotu 24. března od 18 hodin v DPS Havlíčkova 71, hostí skutečné hvězdy.

Na programu večera bude jak flamenko koncert skupiny Flamenko Al Norte s živou hubou, tak i skupiny Gamar a uskupení Fatima Drummers, skupina Perkuto. Tančit budou české i zahraniční tanečnice i skupiny z celé ČR i zahraničí, včetně mladoboleslavského spolku tance Shareefa, jenž akci organizuje. Perličkou budou tančící mumie, svítící křídla i folklorní tance Muwasahat.

Součástí festivalu budou také semináře tance, určené pro začátečnice, i pro pokročilé, autorské čtení Kamily Parsi a beseda s ní, setkání s tanečnicemi, s vyhlášením výsledků výtvarné soutěže dětí a soutěž v orientálních tancích dětí a dospělých.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám